Trainingen op de nieuwe locatie zijn begonnen!

Het was zwoegen en zweten!! maar we zijn er. En op tijd om de trainingen te beginnen. Op woensdagavond 4 april liepen de eerste honden eindelijk op het nieuwe gras aan de Parkweg. Na een heel druk Paasweekend met hulp van veel leden en vrijwilligers is het gelukt om te verhuizen.

Wat een mooie plek tussen de nieuwe woonwijken in aanbouw. Nog veel modder en bouwterrein maar we zijn best blij en trots dat we weer dat we verder kunnen met onze mooie gewaardeerde werk, het trainen van de honden.

Op het laatste moment zijn er op het nieuwe terrein van DTS nog nuttige aanpassingen gedaan. Met name de toegang tot het clubhuis is voor rolstoelen nu goed toegankelijk en er is meer bestrating aangelegd. Alles ziet er al netjes uit.

Het veld is wat compacter maar daardoor wel overzichtelijker. Het clubhuis is een plaatje geworden. Mooi sfeervol ingericht met veel meer ruimte, een grote bar en prachtige handwerk tafels.

Natuurlijk moeten er nog kleine dingen gedaan worden. De buitenkennels moeten nog op hun plek. Hier en daar nog een hek of afdichting. maar dat zal de komende dagen verder in orde komen.

Laat de lente maar komen, dan zitten we tussen de trainingen door heerlijk op het nieuwe terras uitkijkend naar de honden op het veld.

Alle helpers enorm bedankt voor de geweldige inzet de afgelopen dagen!

Het DTS team

 

Benieuwd hoe het er uit ziet op de Parkweg? Met je hond aan de slag? Inschrijven voor een training?
Kom gerust eens langs!